top of page

Astrolojik Regresyon Vaka Örneği! Toksik Partner Mıknatısı



Daha önce buna benzer bir içerik paylaşmıştık. Neden başka bir tane daha gelmesin diyerek kolları sıvadım.


Kadın danışanımın hayatını en çok bloke eden durum sürekli manipülatif, kendi istek ve arzularını ön plana koyan partnerler çekmekti. İşin en can alıcı kısmı tabii ki bu tek taraflı olmuyor; bu tarz kişilere çekiliyordu. 

Doğum haritasında ise bunu 7. evdeki Lilith anlatıyordu.


Zaten, Lilith yazımda paylaşmıştım. 7. eve bir Lilith oturuyorsa eğer, kişi ilişkiyi kaybetmemek için her şeyi alttan alabilir, kendini aşağı çekebilecek kişilere çekilir çünkü aslında temelinde sevilme arzusu vardır. Bir de, Lilith’i Yengeç burcundaydı. Bu direkt olarak aile kurmak ve aile olmakla ilgili sorunları da getirir bu yerleşimle. Genel olarak atalardan gelen epigenetik aktarımlar çıkar buradan. 


Bir de Ay Terazi, buradaki Lilith’e kare açı atıyor. Çok netti; evliliğe dair bir aile travması var. Danışan her ne kadar ikili ilişkilerde, romantizmde, uyumda huzuru buluyor olsa da aile geçmişi izin vermiyordu.


Bunların üzerine Regresyon Şifası seansına başladık. Seans danışanımın bugünkü birkaç travmatik eski ilişki deneyimi ile başladı. 


Seansta ilerledikçe, büyük büyük ninenin anılarına ulaştık. Eşi kadına kök söktürüyor, statüsü ile kadını ezmeye çalışıyor. Kadın “soyun kurusun” diyerek ah ediyor. Kızgınlıkla söylenen haklı bir yakarış ama yine de torunu buluyor… Ve danışanım da çok benzer durumdan muzdarip büyük dedenin yaşattıklarını yaşıyor.

Burada yine atalarla bağ kesme çalışması yapmak gerekti. 


Üzerinden üç ay zaman geçmiş bir seans bu. Danışan artık kendini seçiyor, kötüye kullanıldığı yeri seçmiyor. Şu an bu danışan sağlıklı bir ilişki içerisinde. Tabii kendini şifaya açtığı ve değişime direnmediği için. Her şeyden öte öncelikle kendini seçtiği için.

bottom of page