top of page

Doğum Haritası Nasıl Şifalanır?




Herkese selam!


Neredeyse her içerikte “Bu durumu ben de yaşıyorum. Nasıl düzeltilirim?” tarzı sorular geldiği için buraya uzun bir açıklama getirmek istedim.


Şimdi, aslında doğum haritasını şifalandırmak demek haritayı gölge yanlarıyla kullanmayı bırakmak demek.


Haritamız bize;

- İş yaşamında nasıl parlayacağımız konusunda,

- Hayata nasıl bağlanmamız gerektiği konusunda,

- Evliliğimizi nasıl daha iyi yürütebileceğimiz konusunda,

- Aile hayatımızı nasıl şekillendirebileceğimiz konusunda,

- Sosyal ilişkilerimizi nasıl iyi yöneteceğimiz konusunda ve çok daha fazlası hakkında ipuçları verir.


Ancak doğum haritamız bize yaşam koçluğu yapabilir; bizi şifalandıramaz.


Mesela; yoğun Akrep etkisi olan birine bu enerjisini okült konular, gizemli konular, derin araştırmalarda kullanmasını tavsiye ederiz. Böylece kendini daha çok gerçekleştirmiş olur. Eğer, bu yeterli oluyorsa, krizler içinde boğulmayı durduruyorsa ne âlâ…


Ancak maalesef ağır psikolojik travmalar böyle şifalanmıyor. Bu tarz tavsiyeler ancak yoğun travmalarından arınmış & aşırı travmatik kayıtları olmayan insanlara yeterli gelecektir.


Bu noktada; eğer, ben yaşam koçu desteği gibi rehberlik istiyorum diyorsanız sadece doğum haritası yeterli gelecektir.


Ancak içinden bir türlü çıkamadığınız kısır döngüler varsa, bu sizin psikolojinizi altüst ediyorsa orada çözülmesi gereken bir problem, ciddi bir travma vardır. Bunu çözmeden rahat edemezsiniz üzgünüm.


Keşke gerçekten “nasıl çözerim?” kısmına astrolojik tavsiye vererek çözebilsek; o halde benim de Regresyon dünyasına girmeme gerek kalmazdı zaten. Herkese astrolojik tavsiye verirdim, kolayca arınırlardı. Peki, neden saatlerce şifa seansı yapıyoruz? İyileşmek çaba ve yüzleşme cesareti ister çünkü. Gönül isterdi ki, kendimi de sadece astrolojik tavsiyelerimle şifalandırayım ama ben de Regresyon seanslarına girdim, çünkü ihtiyacım vardı.


Benim en sevdiğim şey astroloji ile Regresyon’u bir araya getirmek oldu. Bu ikisinden kendim faydalandığım için danışmanlıklarıma da ekledim.


Astroloji bize sorunu tespit etmede Regresyon çözmede fayda sağlıyor. Astroloji sayesinde “daha görülmüş ve anlaşılmış”, Regresyon sayesinde de “arınmış” hissedebiliyor insan. Başka bir deyişle, astroloji sayesinde çalışmamız gereken öncelikli konuları çok rahat fark edebiliyoruz.


Eğer, Regresyon size göre bir çalışma değilse başka bir bilinçaltı çalışmasına girip yine tüm blokajlarınızı boşaltmanız gerekiyor; eğer ki istediğiniz şey gerçekten tam şifalanma ise.


Şifalanmak için sadece “farkındalık” yetemez. Travma anındaki tüm duyguları boşaltmak gerekiyor. Evet, bu esnada panik atağı olan biri atak krizi geçirebilir; evet, tecavüze uğramış biri aynı korkuyu tekrar yaşayabilir; evet, anne & evlat kaybının yası sonuna kadar yaşanır. Ancak arınmak ve yeni bir başlangıç için ödenmesi gereken bir bedeldir. Bu yüzden, seans anında da gördüm bitti, geçelim şeklinde ilerlenmez. Tüm duyguların boşaltılması gerekir. Ne kadar seansa ihtiyaç duyduğu da yine kişinin şifaya ne kadar açık olduğu ve travmalarının yoğunluğu ile ilgilidir.


Eğer, ciddi anlamda şifalanmaya ihtiyaç duyuyorsanız önce buna cesaret etmeniz gerekir.


Çünkü ele batan dikenler ve akan birkaç damla kan göze alınmadan gerçekler gül bahçesine dönüşemez.

bottom of page