top of page

Sinastri’de Karma Astreoidi! Başka Bir Hayatta Tanışmış mıydık?


Kalbinizdeki kişi tüm aklınızı aldı mı? Acaba başka bir hayatta veya boyutta karşılaşmış mıydınız?


Bunu anlamanın bazı yolları var,  bunlardan biri de Karma astreoidi! Özellikle “GAD bağlantımız yok ama çok kadersel bir ilişki yaşıyoruz” diyenlerin dikkatine!


Koşunn bu konuyu masaya yatıralım!


Karma Astreoidi’mizin başka birinin kişisel gezegenlerine teması, bu hayata gelmeden önceki ruhsal sözleşmelere işaret eder. Ancak orb’u çok düşük almalıyız. (Kavuşumda 3, diğer açılarda 2 orb üzerine çıkmayın)


Güneş ile,


Karma asteroidiniz ile birinin Güneş’i temas ediyorsa onun kişiliği, benliği, hayat amacı sizin yolunuzda önemli bir anlam taşıyordur. Onun hayatınıza gelmesiyle bir aydınlanma yaşar ve farkındalık seviyesine ulaşırsanız. Açılar karşıt veya kare ise sizi zorlayarak öğretir; başka boyutlarda da aranızda ego savaşları olması muhtemeldir. Güneş kişisinin Güneş’i asteroid sahibinin hangi gezegenlerine temas ediyor? Mesela; sizin kendi Güneş’iniz onunkiyle sert açılar halinde ise ego savaşları kesindir. Kavuşum varsa yine benzer karakterler olduğunuz için çatışmalar yaşadığınıza işarettir. Eğer, sizden kaynaklı zorlu açılar yoksa ama kişinin sizin Karma astreoidiniz ile kare veya karşıt açısı varsa, kişinin geçmişten gelen tek taraflı bir mücadelesi vardır sizinle. Üçgen ve sekstiller ise kolay yürütülebilecek ve varlığı ile hayat yolunuzda ışık olabilecek kişiliği gösterir. Güneş kişisi, Karma astreoidi kişisine yol gösterebilir.


Ay ile,


En güçlü göstergedir. Aranızda duygusal tema vardır. Başka bir boyutta aile olduğunuzu anlatır. Duygusal yanı, geçmiş kayıtları ve en temel içgüdüleri aranızda köprü kurmaya devam eder. Birbirinizi gördüğünüz gibi tanırsınız. Olumlu açılarda tamamlanmışlık hissi ve Ay’ın anaçlığı ortaya çıkarken, olumsuz açılarda gerilim çıkar ama yine de orayı terk edemezsiniz. Kare ve karşıt açılar varsa, başka bir boyutta veya yaşamda Ay kişisi Karma asteroidi kişisi tarafından ihtiyaçları karşılanmamış hissetmiştir. Bu ruhsal kayıt ilişkilerine yansıyabilir, Ay kişisi sebepsiz alınabilir. Bu hayatta buna dikkat etmek gerekir. Kavuşum da derecesine göre olumlu ve olumsuz olabilir. Ancak her koşulda, birbirinizin gözlerine baktığınızda o bilindik hissi açıklamak oldukça zordur. Ay kişisi Karma astreoidi sahibini en derin duygularıyla ve geçmiş karakteriyle yüzleştirebilecek potansiyele sahiptir. Hayatına, duygusallığın önemini göstermek için gelmiştir.


Merkür ile,


İletişim, düşünce, eğitim ve vizyon üzerine bir bağ vardır. Merkür kişisi Karma asteroidi kişisine düşünceleriyle ve iletişimiyle etki eder. Kareler, karşıtlar ve zaman zaman kavuşumlar tartışmalara sebep olabilir ancak sonrasında kişi büyük bir aydınlanma yaşayacaktır. Başka bir boyutta Karma asteroidi kişisi diğer kişiye iletişimsel olarak (dedikodu, iftira) zarar vermiş olabilir. Tabii eğer, Merkür kişisinin Merkür’ü ile sizin gezegenleriniz zorlu açılar yapıyorsa; (özellikle sizin Güneş, Mars, Satürn, Plüton ile) siz ona zarar vermişsiniz demektir. Üçgen ve sekstil açılar ise daha kolay çalışır, kişinin fikirleri Karma asteroidi kişisine rehber olabilir. Ancak asıl dönüşümü kavuşum, kare ve karşıt açılar daha çok yaşatır. Kavuşum varsa, aradaki Karma iyi de olabilir, kötü de. Diğer açılara ve derecelere bakmak gerekir. Eğer iyicil ise asteroid sahibi Merkür kişisine geçmişte düşünceleriyle rehberlik etmiştir.


Venüs ile,


Aranızda aşk, cinsellik, ortaklık veya parasal mevzularla bağlantılı bir durum vardır. Olumlu açılarda birbirinizi iyi bir partner & ortak gibi görebilirsiniz. Venüs kişisi asteroid kişisine dünyevi zevkler ve uyum konusunda farkındalık kazandırmaya gelmiştir. Kare ve karşıt açılar varsa zorlu ilişki deneyimlerinden geçilebilir. Yaşadığınız gerçekten neydi diye çok sorgulayabilirsiniz. Venüs kişisinin Venüs’ü ile sizin kendi gezegenleriniz zorlu açılarda ise siz ilişkideki karmayı yaratan kişisiniz demektir. Romantik bir ilişki ise kavuşumda çok güçlü bir tensel çekim hissedebilirsiniz. Sürekli birbirine temas etmek isteyen partnerleri anlatır. Üçgen ve sekstil açılarda ise kişi sahip olduğu birtakım özelliklerle aslında neye ihtiyacınız olduğunu daha kolayca fark etmenizi sağlar.


Mars ile,


Aranızda şiddet, rekabet ve cinsellikle bağlantılı durumlar olabilir. Hatta başka bir boyutta birlikte savaşmış kişiler de olabilirsiniz. Kavuşum, kare ve karşıt açıda birbirinizi gördüğünüzde çok heyecanlanma durumu ortaya çıkabilir. Bir araya geldiğinizde her şey çok hızlı olabilir. Ancak güçlü açılarda Mars kişisi Karma asteroidi kişisini domine etmeye çalışabilir. Ruhsal hafızasında “eğer onu domine etmezsem, o beni domine eder” inancını oluşturacak kayıtlar olabilir. Buna bağlı şiddetli tartışmalara karşı dikkatli olmak gerekir. Mars kişisinin sizin gezegenlerinizle zorlu açısı varsa siz ona zarar vermişsiniz demektir. (Özellike Güneş, Satürn, Plüton; Neptün varsa hile ile onu bertaraf etmiş olabilirsiniz) Bunlara bağlı olarak bu dünyada hesaplaşmalar yaşanabilir. İyicil ise Mars kişisi sizi korumak ve cesaretlendirmek istiyordur.


Jüpiter ile,


Aranızda inanç, din, hayat görüşü konusunda bir bağ vardır. Olumlu açılar çoğunluktaysa Jüpiter kişisinin gelmesi asteroid kişisinin hayatına bolluk ve bereket getirir. Eğer, Jüpiter kişisinin Jüpiter’i ile gezegenleriniz çoğunlukla zorlu açılarda ise onun hakkını yediğiniz durumlar olmuş demektir. Bu hayatta, hayat görüşü anlamında sizi sınayabilir. Açılar daha çok olumlu ise sizin gelişmeniz ve inancınızın iyileşmesinde yardımcı olmak için hayatınıza gelmiştir. Koruyucu melek hissi verebilir.

bottom of page