top of page

Regresyon ile Geçmiş Yaşamda Kim Olduğumu Öğrenebilir miyim? Çok Soruldu! Cevapladık!


Özellikle reenkarnasyona ilgi duyan danışanlarımız bu soruyu çok sık soruyor. Bu yüzden, toplu bir açıklama iyi olacak.


Cevap ise “evet”. Regresyon ile geçmiş yaşantılarınızda kim veya kimler olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Çünkü ruhsal hafıza her şeyi hatırlıyor ve şu an Regresyon kadar geri götüren hiçbir çalışma yok. Geçmiş yaşamla ilgili birçok şeyi hatırlayabilir ve görebilirsiniz.


Regresyon danışmanlıklarını bu şekilde veren ve bir çeşit “deneyim” olarak sunan birçok Regresyonist var. Ancak, biz bu şekilde çalışmıyoruz. Çalışanlara da saygımız var, sonuçta insanlar hep ciddi şeyler görmek istemiyor, eğlenmek de istiyor. Bu da çok anlaşılabilir bir istek; arz talep meselesi.


Bizim çalışma şeklimiz ise Regresyon’u şifa yöntemi olarak kullanmak. Seanslarımızda da bir sorun yaşıyorsanız onun kaynağının nereden geldiğini bulmaya odaklanırız. Haliyle, blokaj nereden geliyorsa oraya gideriz. Sorun geçmiş yaşamlardan gelmiyorsa seans boyunca geçmiş yaşamla ilgili hiçbir şey çıkmayabilir. 


Blokaj atasal karmalarla ilgiliyse hücresel hafızanıza; geçmiş yaşamlarla bağlantılıysa ruhsal hafızanıza; bu yaşantınızla ilgiliyse bilinçaltınıza derin bir yolculuk yaparız.


Şöyle düşünün; bir önceki yaşamınızda bir kral veya kraliçe olabilirsiniz, her şey önünüze hazır geliyor olabilir. Ancak, bunu bilmenin size nasıl bir faydası olabilir? (Dediğim gibi eğlenmek ve farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız tabii ki böyle bir seansa girebilirsiniz. Muhtemelen de çok seversiniz. Ona lafım yok.)


Şahsi görüşüm ise bir seansta “ben geçmiş yaşamda kimdim?” diye arayınca, zihniniz size oyunlar oynayabilir. Sahte anı üretmeye başlayabilirsiniz. Zor bir hayat yaşıyorsanız, yeterince takdir edilmiyorsanız o an pohpohlanmaya ihtiyacınız olabilir ve kendinizi bir tanrıça olarak dâhi görebilirsiniz.


Ancak, amaç gerçekten bir yere varmak olduğunda bilen tarafımız bizi gerçeklerle yüzleştirmek için tüm gücüyle çalışır. Ben bu yüzden bir problemi çözmek için girilen seansları ciddiye alırım.


Başka bir deyişle, seansta amaç sadece ve sadece “geçmiş yaşantımda kimdim?” konusu olduğunda yaşadığınız deneyim 5d sinema filmine gitmeye benzeyebilir.


Konu gerçekten çözüm bulmak ve şifalanmak olduğunda ise bu hayatımızda radikal ve kalıcı değişiklikler yaşayabiliriz. (Mesela; kedi fobisini yenmek, kıtlık bilincinin düzelmesi, takıntılardan kurtulmak gibi.)


Kısacası tercih sizin. Regresyon’u eğlence amacıyla deneyimlemek mi, yoksa gerçekten kendinizde bir şeyleri iyileştirmek mi istiyorsunuz? Karar bu noktada sizin.

bottom of page